Ga naar inhoud

Rederij Vooruit

Harlingen

Wanneer je op zoek bent naar een locatie voor een vergadering, dan denk je waarschijnlijk niet direct aan een schip. Toch vormen onze schepen een prima locatie voor een meeting!

Even in de touwen na een verhitte discussie? De standpunten te ver uit elkaar? Samenwerken aan boord bevordert de teamspirit en geeft net even weer een andere kijk op de materie. Zeilend of afgemeerd aan de kade dragen de schepen van Rederij Vooruit al jaren bij aan onvergetelijke bedrijfsarrangementen, zoals vergaderingen, presentaties en teamdagen. 

Rederij Vooruit heeft het grootste aanbod zeilschepen voor een fantastisch zeilavontuur op het IJsselmeer of de Waddenzee. Of u nu een actieve zeiler bent of juist liever ontspannen aan boord van het uitzicht geniet, bij Rederij Vooruit garanderen wij u de mooiste ervaring op een historisch zeilschip uit de traditionele bruine vloot.

Onze schepen zijn qua inrichting prima geschikt voor een dag vergaderen en beloven daarom een effectieve sessie met een fantastisch uitzicht tijdens de pauzes. In het dagverblijf ben je van alle gemakken voorzien en bij goed weer heb je zelfs de mogelijkheid om bovendeks te vergaderen! De nodige audiovisuele middelen en een beamer staan al voor je klaar. Daarnaast zorgen wij dat de tafels en stoelen benedendeks in de vooraf afgesproken gewenste opstelling worden gezet. Thermoskannen gevuld met verse koffie en thee staan voor jullie binnen handbereik en tijdens de meeting staan er bovendien kannen water op tafel. Tevens verzorgen wij graag de catering tijdens jullie vergadering, of dit nu een luxe lunch betreft of een glas champagne om de deal te beklinken. Het is zelfs mogelijk de meeting uit te breiden met een overnachting aan boord!

Samen zeilen is een ideale bezigheid, de frisse zeelucht maakt een personeelsfeest op het water daarom ook 100% de moeite waard. Onder het toeziend oog van de schipper en de bemanning leren jij en jouw collega’s alles over zeilen. Bij Rederij Vooruit kun je tijdens jouw bedrijfsuitje ook overnachten aan boord van onze schepen. Alle hutten beschikken over een wastafel met stromend water, CV en een leeslampje. Tevens zijn er douches en toiletten aan boord aanwezig, je bent niet afhankelijk van een haven voor het gebruik van sanitaire voorzieningen.

Zeilen is een zeer geschikte activiteit voor teambuilding en netwerken. Door als team het ruime sop te kiezen, leren we op een relaxte en ongedwongen manier om beter samen te werken. Bestaat jouw groep uit 20 personen of meer, dan is een zeilwedstrijd op de Waddenzee een echte aanrader! Na een korte uitleg varen we met twee schepen naar de startblokken. Met hulp van de schipper en zijn matroos wordt er van de teams verwacht het schip door pure samenwerking over de finish te zeilen. 

De klipper Iselmar is het eerste schip uit onze vloot met een Green Key keurmerk. Deze zeilboot is een duurzame groepsaccommodatie: de klipper is green key goud gecertificeerd en heeft o.a. een bijzonder zuinige emissie-arme motor ingebouwd. De resterende Co2 uitstoot wordt gecompenseerd bij "trees for travel". Daarnaast heeft Iselmar het Waddengoud keurmerk. Waddengoud geeft consumenten de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. 

Groepsgrootte event:
max. 60 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Rederij Vooruit

Rozengracht 31
8861 EX Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten