Ga naar inhoud

Kaatsclinic op locatie

Samen kaatsen met je collega’s, familie of vrienden?

Ben je ook toe aan een leuke sportieve activiteit met je collega’s, familie of vrienden? Boek dan nu een originele Kaatsclinic! Vanaf vandaag sla je je eerste ‘Boppeslach’ of ‘Pripper’ niet meer alleen in Friesland maar kun je in heel Nederland kaatsen!

Wat is kaatsen?

Kaatsen is de oudste sport van Friesland. Het spel wordt gespeeld tussen twee teams van drie spelers. Het team die de opslag heeft slaat de kaatsbal zo moeilijk mogelijk in het vak van de tegenpartij. De tegenpartij probeert de bal zo ver mogelijk in het veld te retourneren en hier komt een blokje te liggen. Na de wisseling moet geprobeerd worden de bal voorbij het blokje te slaan. De bedoeling van het spel is om kaatsen te slaan. Iedereen van 8 tot 80 jaar kan het. En…je moet het echt een keer in je leven gedaan hebben!

Meer informatie of vragen?

  • Neem dan contact op met Simon Minnesma om jouw arrangement te bespreken (info@simonminnesma.nl). Het programma wordt dan naar jouw wensen samengesteld en wordt op de door jou gewenste locatie gegeven.

Samen kaatsen met je collega’s, familie of vrienden? Ben je ook toe aan een leuke sportieve activiteit met je collega’s, familie of vrienden? Boek dan nu een originele Kaatsclinic!

Toon resultaten