Op het water

Denk je aan Friesland, denk je aan water. Niet zo gek als je bedenkt dat bijna de helft van Friesland uit water bestaat. Een klassieke haat-liefde verhouding. We verwelkomen het water voor recreatieve doeleinden. Ga met je team het water op. Met een bootje, kano of lopend op het Wad.

11fountains

the tall ship races & the sea! the sea!

Zinderende zintuigen

Wanneer is het op kantoor echt stil? En waar is het ‘s nachts echt donker? In de Alde Feanen is het ’s nachts pikkedonker en muisstil. Dit laagveen moerasgebied is een prachtige locatie voor nachtelijke bootvaarten of ga erop uit met de boswachter. Ideaal voor groepen om samen de stilte en schoonheid van de natuur te ervaren. Je zult versteld staan hoeveel je ziet en hoort in het donker.

Meer over de Alde Feanen

Say wad?!

Pas op, deze activiteit is alleen voor aanpakkers en doordouwers. Trek uit die hakken en stroop op die broek. Dompel onder in de prachtige Waddennatuur. Zwoeg samen met collega’s op blote voeten door het slik en de geulen naar de overkant. Aanschouw chillende zeehonden op de zandbanken. Zenuwachtige steltlopers en prachtige kiekendieven. De beloning voor het harde werk.

Activiteiten op het wad