Ga naar inhoud

Probo's Printing Wonderland: it giet oan!

Leeuwarden >

Leeuwarden >

Dokkum >

Dokkum >

Ameland >

Ameland >

Verleng je bezoek aan Friesland - Voor, tijdens of na je bezoek aan Probo's Printing Wonderland

Maak van je bezoek aan Probo Printing Wonderland een onvergetelijke ervaring door je verblijf in Friesland te verlengen! Deze prachtige regio biedt talloze mogelijkheden om te verkennen en te genieten van de unieke charme van het noorden van Nederland. Of je nu kiest voor de historische pracht van Dokkum, de bruisende sfeer van Leeuwarden of de serene schoonheid van Ameland, het verlengen van je verblijf in Friesland zal je de kans geven om nog meer te ontdekken en te genieten van deze betoverende regio. Verleng je verblijf en laat je betoveren door alles wat Friesland te bieden heeft!

Korting op je verblijf in Leeuwarden

Tijdens het weekend van Winter Wonderland bieden meerdere overnachtingslocaties in Leeuwarden korting op je verblijf. Van 23 t/m 26 november krijg je 10% korting op één of meerdere nachten. Vergeet niet je verblijf te combineren met once of a lifetime evenementen in de omgeving.

Post-Plaza Hotel

10% korting met code PPPROBO - 23 t/m 26 november geldig

Hartje binnenstad, meer Leeuwarden dan dit wordt het niet. Gelegen aan één van de mooiste straten van de hoofdstad van Friesland staat Post-Plaza. Een uniek Hotel & Grand Café, gevestigd in het oude Postkantoor van Leeuwarden. Geen één kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in twee monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Boek je verblijf

Via Via | Just a Room

10% korting met code VVPROBO - 23 t/m 26 november geldig

Via Via is just a room en geen traditioneel hotel. De perfecte kamer om vanuit Leeuwarden te ontdekken. Het startpunt van je avontuur om in te blenden en te leven als een local. We bieden frisse kamers aan met alles wat je nodig hebt; een uitstekend bed, een luxe regen douche, zachte handdoeken, grote ramen en supersnelle WI-FI. Als toevoeging op deze basisbehoeften, hebben we een eigen winkel met yoghurtbar, een woonkamer waar je na een dag shoppen en een plek om je bagage en fiets te stallen.

Boek je verblijf

Dokkum - Activiteiten die je alleen in Dokkum vindt

Boek je verblijf in de omgeving van Dokkum

Zee van Tijd Holwerd

Welkom bij Zee van Tijd Holwerd, een hotel-restaurant in de historische dorpskern van het terpdorp Holwerd. Het hotel beschikt over zeven luxe hotelkamers, een restaurant, een terras, een privé sauna en een vergaderzaal. Holwerd staat bekend als startpunt voor wadlooptochten naar Ameland. Daarnaast is Holwerd uitermate geschikt als uitvalsbasis voor een (dag)tocht naar Ameland en Schiermonnikoog of uitgebreide fiets- en wandeltochten in de omgeving. 

Boek je verblijf

Ameland - Evenementen en activiteiten alleen op het eiland