Ga naar inhoud

Expeditie Sport en Vitaliteit voor planners 23 januari 2023

Ervaar de winter als een Fries in het schaatshart van de wereld.

IJsarena Thialf host niet alleen spectaculaire schaatswedstrijden met recordbrekende schaatsers, maar het biedt ook interessante zakelijke mogelijkheden. Combineer een inspirerende en leerzame sessie van Marianne Timmer over vitaliteit met een actieve schaatsles van de Sven Kramer Academy. Take a break met een overheerlijke lunch en kom tijdens de dweilpauze weer op krachten met een gezonde smoothie van Vitamine Bo. Met Expeditie Sport en Vitaliteit laten we zien hoe je een inhoudelijke sessie op een inspirerende locatie goed combineert met een sportief uurtje op het ijs.

Aanmelden is niet meer mogelijk. Het event is al geweest.

Zo ziet het programma er uit

Programma in het kort

10:30 - 11:00 

Ontvangst met koffie/thee en een gezond taartje

11:00 - 12:00

Sessie met Marianne Timmer over vitaliteit

12:00 - 13:15

Lunchbuffet

13:15 - 13:30

Eerste rondje op het ijs, ijsgewenning

13:30 - 14:00 

Dweilpauze met Vitamin Bo

14:00 - 15:00

Schaatsles

15:00 - 15:15

Afsluiting van de dag 

Thialf

Thialf

Om de wereldprestaties van de topsporters mogelijk te maken faciliteert Thialf al sinds 1967 de allerbeste schaatsvoorzieningen. Wil je een speciale beleving met je collega's? Dan heeft Thialf naast schaatsen en topsportfaciliteiten ook een groot aanbod op zakelijk gebied. Organiseer je bedrijfspresentatie met een hapje en een drankje in één van de zeven zalen, of midden op de 400 meter ijsbaan! Je kunt je vergadering of presentatie combineren met een schaatsclinic van een bekende schaatser en eindigen met een winters stamppotbuffet. Wie lid wordt van de businessclub heeft toegang tot alle evenementen en de businesslounge.  

Marianne Timmer

Marianne Timmer

Marianne Timmer is de go-to coach op het gebied van vitaliteit. Haar grootste succes behaalde ze tijdens haar schaatscarrière waarin ze 3 gouden olympische medailles won. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en unieke manier om jou de juiste keuze te laten maken. Marianne weet wat het geheim achter een succesvol team of individu is. Tijdens het coachen van sporters zag ze de gelijknissen tussen sport en het bedrijfsleven. Al deze kwaliteiten en ervaringen brengt ze nu samen om een doel te halen die in beide werelden hetzelfde is: het team zo goed mogelijk laten presteren en elk aspect regelen, organiseren en managen om dit resultaat te bereiken. 

Vitamine Bo

Vitamine Bo

Voor smoothies en fruitsappen moet je naar Vitamine Bo. Zij maken knetter gezonde mixjes van puur groentes en fruit. De perfecte toevoeging voor je bedrijfsuitje of zakelijke bijeenkomst rond gezondheid en vitaliteit. Ze rijden met hun smoothiebar of smoothiefiets door heel Nederland, geen plek is te ver. De betrokkenheid en het enthousiasme van de meiden van Vitamine Bo geven een frisse uitstraling en een unieke sfeer aan jouw zakelijke evenement. Ze vertellen graag meer over hun gezonde onderneming, dus nodig ze gerust uit als spreker.  

Sven Kramer Academy

Sven Kramer Academy

De milde winters maken natuurijs in Nederland steeds zeldzamer. Mensen komen nauwelijks nog in aanmerking met de sport schaatsen, en dat terwijl het van oudsher in ons DNA zit. De non-profit organisatie Sven Kramer Academy werkt aan een succesvolle toekomst voor de Nederlandse schaatssport. Ze stimuleren zowel jeugd als volwassenen om meer te bewegen. 

Praktische informatie & aanmelden

Het event is op 23 januari 2023

Deze expeditie vindt plaats in Thialf, Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen

Schaatsen 

Heb je in je eigen kast een paar schaatsen liggen, neem deze vooral mee! Zorg er dan wel voor dat ze goed scherp zijn, want anders gaat dit ten koste van het schaatsplezier. Natuurlijk kan je op locatie ook altijd schaatsen lenen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken laat dit dan van tevoren weten.  

Helm 

Tijdens de expeditie is het verplicht om een helm te dragen. Dit hoeft niet per se een schaatshelm zijn, je mag ook gebruik maken van bijvoorbeeld een fietshelm. Helmen zijn ook aanwezig bij Thialf, maar laat dit ook graag van tevoren even weten.  

Dit event is geheel verzorgd voor professionele (event)planners, incentivebureaus & HR professionals die regelmatig op zoek zijn naar activiteiten en locaties voor groepen en kennis willen maken met de mogelijkheden van Friesland. Voor dit event hebben we slechts een beperkt aantal plaatsen ter beschikking. Daarom bekijken we je (voorlopige) aanmelding zorgvuldig. 

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten over het programma mail dan yvonne@merkfryslan.nl

 

Bekijk ook