Ga naar inhoud

Expeditie Sport en Vitaliteit voor planners 23 januari 2023

Zo ziet het programma er uit

Programma in het kort

10:30 - 11:00 

Ontvangst met Koffie/thee en een gezond taartje.

11:00 - 12:00

Spreker (ex top sporter, naam houden we nog als verrassing).

12:00 - 13:15

Lunchbuffet.

13:15 - 13:30

Eerste rondje op het ijs, ijsgewenning.

13:30 - 14:00 

Dweilpauze met Vitamin Bo

14:00 - 15:00

Schaatsles.

15:00 - 15:15

Afsluiting van de dag 

Thialf

Thialf

Om de wereldprestaties van de topsporters mogelijk te maken faciliteert Thialf al sinds 1967 de allerbeste schaatsvoorzieningen. Wil je een speciale beleving met je collega's? Dan heeft Thialf naast schaatsen en topsportfaciliteiten ook een groot aanbod op zakelijk gebied. Organiseer je bedrijfspresentatie met een hapje en een drankje in één van de zeven zalen, of midden op de 400 meter ijsbaan! Je kunt je vergadering of presentatie combineren met een schaatsclinic van een bekende schaatser en eindigen met een winters stamppotbuffet. Wie lid wordt van de businessclub heeft toegang tot alle evenementen en de businesslounge.  

Sportspeaker

Sportspeaker

Sportspeakers brengt sporters, sportersbonden en het bedrijfsleven bij elkaar. Met hun specialisatie in sprekers uit de sportwereld weten ze als geen ander de beste sportpersoonlijkheid in te zetten voor jouw event. Of het nou gaat om een clinic, presentatie of dagvoorzitter, Sportspeakers organiseert en bemiddelt alles tussen jou en de sportspreker. 

Vitamine Bo

Vitamine Bo

Voor smoothies en fruitsappen moet je naar Vitamine Bo. Zij maken knetter gezonde mixjes van puur groentes en fruit. De perfecte toevoeging voor je bedrijfsuitje of zakelijke bijeenkomst rond gezondheid en vitaliteit. Ze rijden met hun smoothiebar of smoothiefiets door heel Nederland, geen plek is te ver. De betrokkenheid en het enthousiasme van de meiden van Vitamine Bo geven een frisse uitstraling en een unieke sfeer aan jouw zakelijke evenement. Ze vertellen graag meer over hun gezonde onderneming, dus nodig ze gerust uit als spreker.  

Sven Kramer Academy

Sven Kramer Academy

De milde winters maken natuurijs in Nederland steeds zeldzamer. Mensen komen nauwelijks nog in aanmerking met de sport schaatsen, en dat terwijl het van oudsher in ons DNA zit. De non-profit organisatie Sven Kramer Academy werkt aan een succesvolle toekomst voor de Nederlandse schaatssport. Ze stimuleren zowel jeugd als volwassenen om meer te bewegen. 

Bekijk ook