Locatie tour 27 mei 2019

Het programma

Één met de natuur

We beginnen & eindigen de ruimtereis bij Park Vijversburg, net buiten Leeuwarden. Dit historische park werd in de 19e eeuw aangelegd. De statige villa leent voor bijzondere evenementen. Uniek is het paviljoen: Het ontwerp is gericht op versterking van de ervaring van het park en sluit aan bij de natuurlijke lijnen ervan.

MET JE ENKELS IN HET SLIK

De wind door je haren. Eindeloze uitzichten. Wadlopen is een natuurbeleving waarbij je letterlijk met je voeten in de klei staat. Ideaal voor een incentive of teamuitje tussendoor. We nemen je mee het wad op.

Oerlunch

Leuke side-activiteit tijdens wadlopen: je verzamelt ook je lunch.  Met de vangst van de dag en andere oerproducten maken we een reis door de geschiedenis.  Na onze tocht bereiden we de lunch voor op de bbq van de overdekte buitenkeuken.

EXCLUSIEF LANDGOED AAN DE WADDENZEE

Hoe veel ruimte heb je nodig? De Poutsma Staete heeft het volop. Volstrekte privacy midden in de natuur. We bezoeken deze evenementenboerderij waar je kunt vergaderen en overnachten.

VERGADEREN WAAR JE WILT

Op mooie stille plekken, aan het water, in het bos, bij het strand of waar dan ook; bij ons kan het. Met deze bus kun je alle kanten op. Vergaderen waar jij wilt. Perfect als je iets unieks zoekt voor een klein team.

Een stad voor jezelf

Wil je een eigen stad tot je beschikking? En je eigen festival? Met strand, restaurant en bar? Dan is Landal Esonstad the place to be!  Deze door water omringde vesting met Oudfriese woningen biedt volop kansen voor je evenement. Events schreef er in hun rubriek eventcase een mooi artikel over. Landal Esonstad ligt aan Nationaal Park Lauwersmeer. De regio biedt tal van mogelijkheden als uitvalsbasis voor bijzondere teambuildingsactiviteiten. Met tuktuks ontdekken we landal & het Nationale Park. 

Meet & Greet met aanbieders van locaties & incentives

We sluiten de dag af met een mini beurs. Hierbij nodigen we Friese aanbieders van uitjes, incentives en locaties uit. Zo kun je gemakkelijk in contact komen met leveranciers uit de regio.