Postkamer

8 uur vergaderen Post-Plaza

Vergaderarrangement inclusief zaalhuur, wifi, water, parkeren en bijzondere setting in een voormalig postkantoor in Leeuwarden.

8 UREN VERGADEREN - € 57 PER PERSOON (12-30 PERS.)

Tijdens de meeting maak je 2 dagdelen gebruik van de zaal in de gewenste opstelling. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals een flipover en een uitgebreide kist met vergaderaccessoires.

Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Je kunt immers alleen effectief werken wanneer je voldoende energie hebt. Wij begrijpen dat en vinden goed eten en drinken erg belangrijk. Dat is terug te zien aan bijvoorbeeld onze royale koektrommels, onze huisgebrande koffie uit jullie eigen koffie bar en de veelzijdige sharing lunch in het Grand Café. In de middag zorgen wij voor een energie boost in de vorm van een healthy break.

Parkeren in de binnenstad lastig? Ook daar hebben wij aan gedacht! Iedereen die bij ons komt vergaderen krijgt een gratis uitrijkaart voor parkeergarage Hoeksterend.

Dit ga je doen

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

8 UREN VERGADEREN - € 57 PER PERSOON (12-30 PERS.) Tijdens de meeting maak je 2 dagdelen gebruik van de zaal in de gewenste opstelling. De zaal is van alle gemakken voorzien zoals een flipover en een uitgebreide kist met vergaderaccessoires. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Je kunt immers alleen effectief werken wanneer je voldoende energie hebt. Wij begrijpen dat en vinden goed eten en drinken erg belangrijk. Dat is terug te zien aan bijvoorbeeld onze royale koektrommels, onze huisgebrande koffie uit jullie eigen koffie bar en de veelzijdige sharing lunch in het Grand Café. In de middag zorgen wij voor een energie boost in de vorm van een healthy break. Parkeren in de binnenstad lastig? Ook daar hebben wij aan gedacht! Iedereen die bij ons komt vergaderen krijgt een gratis uitrijkaart voor parkeergarage Hoeksterend.