Ga naar inhoud
Praamzeilen op de Friese meren

Bedrijfsuitje Praamzeilen

€ 80,00

Tijd voor een onderlinge zeilwedstrijd! De praam is de kleinere variant van het skûtsje en staat ook voor actief zeilen!

Geniet van een geheel verzorgde dag met onze ervaren instructeurs en een vaste vloot van (eigen) schepen. Wij verwelkomen u graag aan boord! Deze deal is te boeken tussen half april en half oktober.

Locatie
Over de Friese meren en vaartjes kunt u prachtig zeilen. In Friesland stappen u en uw gasten vanuit Sneek, Gaastmeer, Heeg of Koudum op. In overleg zoeken we een geschikte locatie aan het water.

Programma
Wij kunnen voor u een programma op maat maken vanaf 10 personen. Hieronder is een voorbeeldprogramma opgesteld.

Dit ga je doen

Uit-Zeilen

Ontvangst 9.00 – 9.30 uur U wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkernij naar keuze. Praamzeilen 9.30 – 12.30 uur Een heerlijke zeiltocht langs de mooiste plekjes van Zuidwest Friesland. U gaat zeilen met schepen van meer dan 100 jaar oud! De zeilpraam is het kleine broertje van het skûtsje en biedt u en uw gasten een actieve en ontspannen zeildag. De schipper mag actief worden geholpen door u en uw gasten. De zeilen worden gehesen en ook de bediening van het roer en de zwaarden wordt uit handen gegeven. Lunch 13.00 – 14.00 uur Uitgebreid lunchbuffet in het restaurant of op het terras aan het water met uitzicht over de Friese meren. Wedstrijd praamzeilen 14.00 – 17.00 uur U en uw gasten zijn inmiddels wat gewend aan boord van de pramen. Tijd voor een onderlinge wedstrijd! Het wedstrijdparcours loopt via verschillende tonnen en/of eilanden. Om te winnen komt het aan op samenwerking. Afmeerborrel en diner 17.00 – 19.00 uur Als perfecte afsluiting van de dag staat er aan de wal een barbecue, buffet of ander heerlijk diner klaar, tegen een meerprijs vanaf € 30,00 p.p. Dranken zijn op basis van nacalculatie.