Ga naar inhoud
Friesland Experience

Meerdaags Skûtsje incentive

vanaf € 210,00

Voorbeeldprogramma van een meerdaags skûtsje incentive inclusief outdoor challenge.

Wij verwelkomen u graag aan boord! Deze deal is te boeken tussen half april en half oktober.

Locatie
Over de Friese meren en vaartjes kunt u prachtig zeilen. We zeilen in Friesland vanuit Sneek, Gaastmeer, Heeg en Koudum. In iedere plek hebben wij unieke vergaderlocaties aan- of dichtbij het water. Daarnaast biedt Friesland vele overnachtingsmogelijkheden, geheel aan te passen op uw wensen en afhankelijk van de groepsgrootte.

Programma
Wij kunnen voor u een programma op maat maken vanaf 10 personen. Hieronder is een voorbeeldprogramma opgesteld.

Vormt u samen met uw gasten een grote groep? Dan worden er meerdere skûtsjes ingezet en is het mogelijk om een zeilwedstrijd in het programma te verwerken. Het wedstrijdparcours loopt via verschillende tonnen en/of eilanden. Om te winnen, komt het aan op samenwerking. Een echte aanrader als teambuildingsactiviteit!

Dit ga je doen

Uit-Zeilen

Programma vrijdag
Ontvangst 9.30 – 10.00 uur
U wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkernij naar keuze.

Vergaderen 10.00 – 12.30 uur
Afhankelijk van de locatie, wordt een vergaderzaal naar uw wensen ingericht.

Lunch 12.30 – 13.30 uur
Rond 13.00 uur staat er een uitgebreid lunchbuffet in het restaurant of op het terras aan het water, waar de skûtsjes al voor u klaar liggen.

Skûtsjesilen 13.30 – 17.00 uur
Een heerlijke zeiltocht langs de mooiste plekjes van Zuidwest Friesland. U gaat zeilen met officiële IFKS skûtsjes die ’s zomers mee doen aan de Friese kampioenschappen. De schipper en maat mogen actief worden geholpen door u en uw gasten. De zeilen worden gehesen en ook de bediening van het roer en de zwaarden wordt uit handen gegeven. Onderweg wordt er nog even aangelegd op een eiland voor een kleine versnapering. Dranken aan boord zijn op basis van nacalculatie.

Afmeerborrel (met prijsuitreiking) 17.00 – 18.30 uur
Er staat voor u een welverdiende afmeerborrel klaar. Bij aankomst op de wal, speelt er een accordeonist (en vindt de prijsuitreiking plaats). Dranken zijn op basis van nacalculatie.

Opfrissen en transfer 18.30 – 19.30
U en uw gasten kunnen zich opfrissen voor een diner en feestavond. Per fiets of ander vervoersmiddel komt u aan bij de feestlocatie.

Diner en feestavond 19.30 - +/- 00.00
Er staat een heerlijk buffet, barbecue of ander diner voor u klaar in een besloten zaal met eigen bar. Ook is er een podium met microfoon aanwezig voor één of meerdere artiest(en). Dranken zijn op basis van nacalculatie.

Programma zaterdag
Ontbijt 9.00 - 10.00
Om de dag goed te beginnen, staat er voor u een stevig en lekker ontbijt klaar.

Friese outdoor challenge 10.00 – 12.30 uur
Klaar voor een Friese outdoor challenge? Samen met uw gasten gaat u solex rijden, fierljeppen, kaatsen en sloepvaren. Tegen het einde van de ochtend krijgt het meest succesvolle team een presentje.

Opfrissen 12.30 -13.00
U en uw gasten kunnen zich opfrissen voor de lunch en uitchecken.

Afsluitende lunch 13.00 – 14.00 uur
Aangekomen op de lunchlocatie staat er een uitgebreid lunchbuffet klaar.