Ga naar inhoud
sail events

Zeilen en vergaderen


Sail Events Friesland biedt een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Zeilen en varen op de Lemsteraak van Sail Events Friesland is een prachtige watersportervaring. We bieden op onze aak “Blaauwe Walvisch” die van alle comfort is voorzien een prachtig aanbod van verschillende arrangementen en evenementen. Een zeiltocht met vrienden of familie als feest of voor een wedstrijd. Ook zakelijk zeilen kan, met bijvoorbeeld vergaderen of als bijzondere bijeenkomst.

Dit ga je doen

Zeilen en vergaderen (8 uren)

Prikkel je zintuigen en beleef het beste van Friesland! Vorstelijk zeilen op een Lemsteraak en vergaderen in Fryslân op een bijzondere duurzame vergaderlocatie op of aan het water. Voor zakelijk zeilen moet je bij Sail Events Friesland zijn. Wij hebben een divers aanbod van arrangementen op of aan het water. Even helemaal weg van de alledaagse werkzaamheden en alle rust aandacht schenken aan het onderwerp dat centraal staat. In een verhelderende omgeving waar inspiratie en creativiteit door verbinding samen komen.

Programma 8 uren zeilen en vergaderen (voorbeeld)

9.00 uur Start vergadering op locatie 10.30 uur Koffie pauze met een Friese oranjekoek 12.30 uur Genieten van een luxe lunch gemaakt van biologische en fairtrade streekproducten 13.30 uur Ontvangst aan boord 13.45 uur Inschepen en uitleg door onze Friese schipper Cyrus 14.00 uur Afvaart 3-uur durende zeiltocht over de Friese meren 16.45 uur Terugkomst op locatie 17.00 uur Afsluiten met een borrel, bbq of diner

De omgeving in Friesland zal inspireren en aan boord zal een uitstekende sfeer ontstaan voor het bouwen aan de relatie tussen de mensen binnen uw bedrijf of de zakenrelatie die u meeneemt. Dit arrangement is een echte aanrader als inspirerende plek voor brainstormsessies, heidagen, trainingen, meetings, relatiedagen, bijeenkomsten of teambuildinguitjes.

Tip: Combineer dit arrangement met een ontbijt, koffietafel, lunch, proeverij, borrel, bbq of diner op één van Frieslands mooiste (vergader) locaties op of aan het water of in combinatie met een activiteit.