Ga naar inhoud
Fierljeppen

Fierljeppen Poldertocht

vanaf € 50,00

Maak een mooie poldertocht met je collega’s door het Friese landschap. Het perfecte teamuitje!

Maak een mooie poldertocht met je collega’s door het Friese landschap. De fierljepgids neemt je mee door het weiland en jullie springen over de sloten. Naderhand gezellig bijpraten op het terras bij de BBQ. Het perfecte teamuitje!

Onder het genot van een kop koffie of thee en een stuk Friese Oranjekoek krijgen jullie eerst een korte introductievideo over het fierljeppen te zien. Fierljeppen is het nieuwe wadlopen, je moét dat een keer gedaan hebben met je PV!

Neem contact met ons op om jouw arrangement te bespreken.

Dit ga je doen

fierljeppen poldertocht arrangement

Na de uitleg neemt de fierljep gids jullie mee het weiland in. Al lopend wordt er verteld over de geschiedenis van het gebied, de natuur en de dieren die hier leven. Gedurende de energieke poldertocht komen we de sloten tegen die overgestoken moeten worden. In het begin nog makkelijk, maar al snel wordt dit een uitdaging!

Voor de mensen die niet willen of kunnen fierljeppen zijn de fluistersloepen het perfecte alternatief.

Na gedane inspanning is het goed rusten; alle ‘helden op stokken’ zijn welkom op het terras van de Pollepleats. Bij minder goed weer zorgen we voor een terrasoverkapping en is de serre uiteraard beschikbaar. Onder de rook van de BBQ wordt er gezellig nagepraat over de hilarische momenten rondom de sloot.

Op de Amerikaanse smoker BBQ wordt op smakelijke wijze vlees en vis bereid. Uiteraard staat er ook voldoende stokbrood met fijne dips én gezonde salades op het buffet.