Anna en Us heit stadswandeling Leeuwarden

Anna & Us Heit wandel-arrangement

Een stadswandeling met de eerste Friesche Nassaus en een voortreffelijk 3 gangen diner. Een mooi ontdek-Leeuwarden programma van ongeveer 3,5 uren. Vermakelijk en smakelijk. Actief en ontspanning.

Hoor de historie van de stad uit de mond van de mensen die het meemaakten. De voorouders van onze huidige koning trakteren je op een unieke en lachwekkende stadswandeling. En dat kun je al vanaf 2 personen meemaken!

Anna & Us Heit nemen je mee op een bijzondere tocht door de stad. Ze vertellen op cabareteske wijze over de historie en de bezienswaardigheden. Origineler dan een traditionele wandeling en het blijft goed in het geheugen plakken. Je bezoekt de mooiste bezienswaardigheden en krijgt er details over te horen die niet snel in boekjes te vinden zijn. Gebracht door acteur-gidsen,

De wandeling duurt ca. 1,5 uur. De start is in Het Stadhouderlijk Hof aan het Hofplein. Een andere startplek is in overleg mogelijk.

Aansluitend of vooraf kun je genieten van een drie gangen diner in restaurant De Vliegende Hollander of Restaurant Unia12. In het hart van Leeuwarden. 

Prijs vanaf: € 35,- p.p. ex drankjes. 

Reserveren: 058-2127787