Zeilen

Vergaderen en Skûtsjesilen

Vergaderen op een unieke locatie aan het water en in de middag actief zeilen over de Friese meren.

Locatie
Over de Friese meren en vaartjes kunt u prachtig zeilen. We zeilen in Friesland vanuit Sneek, Gaastmeer, Heeg en Koudum. In iedere plek hebben wij unieke vergaderlocaties aan- of dichtbij het water.

Programma
Wij kunnen voor u een programma op maat maken vanaf 10 personen. Hieronder is een voorbeeldprogramma opgesteld. Deze deal is te boeken tussen half april en half oktober.

Dit ga je doen

Vergaderen en Skûtsjesilen

Uit-Zeilen

Ontvangst 9.00 – 9.30 uur
U wordt ontvangen met koffie, thee en een lekkernij naar keuze.

Bijzonder vergaderen 9.30 – 13.00 uur
Afhankelijk van de locatie, wordt een vergaderzaal naar uw wensen ingericht.

Lunch 13.00 – 14.00 uur
Rond 13.00 uur staat er een uitgebreid lunchbuffet in het restaurant of op het terras aan het water, waar de skûtsjes al voor u klaar liggen.

Skûtsjesilen 14.00 – 17.00 uur
Een heerlijke zeiltocht langs de mooiste plekjes van Zuidwest Friesland. U gaat zeilen met officiële IFKS skûtsjes die ’s zomers mee doen aan de Friese kampioenschappen. De schipper en maat mogen actief worden geholpen door u en uw gasten. De zeilen worden gehesen en ook de bediening van het roer en de zwaarden wordt uit handen gegeven. Onderweg wordt even gepauzeerd en aangelegd bij een eiland voor een kleine versnapering.

Vormt u samen met uw gasten een grote groep? Dan worden er meerdere skûtsjes ingezet en is het mogelijk om een wedstrijd te gaan zeilen. Het wedstrijdparcours loopt via verschillende tonnen en/of eilanden. Om te winnen, komt het aan op samenwerking. Een echte aanrader als teambuildingsactiviteit!

Diner 17.30 – 19.00 uur
Als perfecte afsluiting van de dag staat er aan de wal een barbecue, buffet of ander heerlijk diner klaar, tegen een meerprijs vanaf € 30,00 p.p. Dranken zijn op basis van nacalculatie.