PROEFVERLOF buiten Jantina Talsma

Vergaderen en varen tijdens Leeuwarden- Fryslân 2018

Deze deal is helaas verlopen

Samen met collega’s of zakelijke relaties de Culturele Hoofdstad ontdekken? Boek dit compleet verzorgde vergaderarrangement inclusief bijzondere vaartocht.

Koffie, thee en typisch Friese oranjekoek staan klaar in de vergaderruimte in de Blokhuispoort. Na een vergadering, teambuilding of creatieve brainstorm wordt de lunch geserveerd in de vergaderruimte of in het naastgelegen restaurant Proefverlof.

Vanaf het terras van Proefverlof stap je aan boord van een authentieke Friese Praam voor een schitterende vaartocht van 1,5 uur over de historische grachten en singels van Leeuwarden. De praam, een open platbodem boot, behoort tot de oudste scheepstypes en kwam zelfs al voor in de Romeinse tijd.

Onze gids vertelt onderweg alles over Leeuwarden; het rijke Nassauverleden, waarom de Oldehove toren scheef staat en in welk huis kunstenaar M.C. Escher werd geboren.

Data: april t/m september 2018

Prijs: v.a. € 59,50 p.p. 

Inclusief:

  • Vergaderruimte in de Blokhuispoort inclusief koffie/thee
  • Uitgebreide sandwichlunch bij Blokhuispoort of restaurant Proefverlof
  • Privé-rondvaart van 1,5 uur inclusief schipper en een ervaren gids

Dit programma is uit te breiden met een borrel of diner in restaurant Proefverlof.

Dit programma is te boeken vanaf 10 personen. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen via 020 - 6208112, info@artifex.nu of https://www.artifex.nu/aanbod/culturele-hoofdstad-varen-and-vergaderen 

Bent u op zoek naar iets uitgebreiders of een programma op maat? Neem contact met ons op en we kijken graag wat we voor u kunnen doen!

Dit programma wordt georganiseerd door Cultureel Organisatiebureau Artifex.

Dit ga je doen

PROEFVERLOF buiten Jantina Talsma

Artifex

Samen met collega’s of zakelijke relaties de Culturele Hoofdstad ontdekken? Boek dit compleet verzorgde vergaderarrangement inclusief bijzondere vaartocht voor € 59,50 p.p. (vanaf 10 personen)