Ga naar inhoud

WestCord Hotel Noordsee

Ameland

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is de perfecte plek voor een weekend, midweek of vakantie op Ameland.

WestCord Hotel Noordsee ligt tussen het dorpje Nes en het Noordzeestrand. Het is de perfecte plek voor een weekend, midweek of vakantie op Ameland. Vanaf het hotel beginnen diverse fiets- en wandelroutes om het Waddeneiland te ontdekken en op vijf minuten loopafstand vind je de gezellige drukte van het dorpje Nes.

Hotel Noordsee beschikt over zowel hotelkamers als studio’s. De moderne balkonkamers zijn van alle gemakken voorzien die je kunt verwachten van een 4-sterren hotel. Alle kamers hebben een balkon en zijn voorzien van een espressomachine. In de studio’s van Hotel Noordsee heb je de vrijheid van een zelfstandig “huis” in combinatie met de gezelligheid, comfort en faciliteiten van een hotel. Er zijn 3- en  4-persoonsstudio’s  met een ingerichte keuken inclusief magnetron, espressomachine met kookgelegenheid en een balkon of terras.

In Restaurant Mr Sandman kun je terecht voor lunch, diner of een borrel bij de gezellige open haard. Op de kaart van Mr Sandman vind je gerechten met een verrassende twist en er wordt veel gebruik gemaakt van regionale en lokale producten, zoals Amelander yoghurt en kaas. 

Er zijn 3 ruime en moderne vergaderruimtes met gratis Wifi, daglicht en alle moderne audiovisuele apparatuur. Vergaderen in Hotel Noordsee is een bijzondere belevenis. Jouw gezelschap trekt zich letterlijk terug op een eiland en hierdoor ontstaat een bijzonder groepsgevoel.

Het hotel en eiland Terschelling bieden ongekende mogelijkheden voor ontspannende (teambuilding) activiteiten naast een inspannend vergaderschema. WestCord Hotels beschikt over haar eigen evenementenbureau Island Events. Deze professionals verzorgen jouw bijeenkomst van begin tot eind. Lees hier meer over Island Events. 

WestCord Hotels zet zich in voor duurzaamheid. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die een Green Key certificering hebben zijn serieus en controleerbaar bezig met duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en dragen zorg voor het milieu, het bedrijf en hun omgeving. WestCord Hotels zet zich proactief in om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. WestCord hotel Schylge heeft het Green Key gold keurmerk. Lees hier onze MVO en duurzame inkoop verklaringen. 

Groepsgrootte overnachten:
max. 98 personen
Groepsgrootte event:
max. 125 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je WestCord Hotel Noordsee

Strandweg 42
9163 GN Ameland
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten