Ga naar inhoud

Pean

Nes-Akkrum

Pean buiten en zeilschool Pean bevinden zich in een rustig natuurrijk buitengebied. Direct aan het water en centraal gelegen in de provincie Friesland. Veel mogelijkheden voor unieke bedrijfsuitjes aan het water!

Met uw bedrijf of organisatie er op uit? Dat kan bij Pean. We hebben niet alleen een fantastisch assortiment aan ontspanningsactiviteiten maar ook keuze uit verschillende typen huisjes om in te verblijven. Vijf van deze huisjes staan letterlijk aan de prachtige waterkant. De andere staan iets meer in het bos. Wil je met meer dan 16 mensen kunnen samenzijn, dan bieden de grotere groepsaccommodaties Berch (max. 25) en Jister (max. 50) bij Pean uitkomst. Wil je niet zelf voor de catering zorgen, laat je dan verwennen door onze keuken, die garant voor een overheerlijke maaltijd.

Na het geconcentreerde of emotionele werk is het natuurlijk heerlijk om even een frisse neus te halen. In het Fries zeggen we dan wel: ‘Efkes in slach om’. Een korte wandeling door Pean-buiten of misschien wel een klein vaartochtje. Of stap even op de fiets. Die kan Pean voor je reserveren.

Duurt je verblijf wat langer, dan wil je misschien wel een halve of hele dag wat anders ondernemen met elkaar. Bij mooi weer huur je dan een valk of sloep. Met puzzeltocht op het water, is er direct nog meer actie en betrokkenheid.

Bij minder mooi weer hebben wij ook mogelijkheden. Als het nog een keer echt wil winteren, kun je vanaf Pean-buiten zo gaan schaatsen.  En anders ga je naar de ijsbaan in Leeuwarden of Heerenveen. Of maak er een culturele middag van naar een van de elf steden of een museum in Friesland.

Zeilschool Pean bied accomodaties voor groepen tot ca. 120 personen. U kunt hier vergaderen met grote groepen maar ook hebben we veel opties voor leuke bedrijfsuitjes. Bijvoorbeeld een sloepentocht, suppen op de Friese meren en zeilen door het mooie natuur gebied rondom Pean.

Groepsgrootte overnachten:
max. 183 personen
Groepsgrootte event:
max. 130 personen
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten