Ga naar inhoud

Boutique hotel 't Gerecht

Heerenveen

Uniek & Eigentijds. De 15 nieuwe en unieke kamers van Boutique Hotel ’t Gerecht geven u het gevoel van thuiskomen in luxe tijdens uw bezoek aan het centrum van Heerenveen.

Het prachtige pand in Heerenveen waar ons Boutique hotel en Grandcafé is gevestigd, kent een lange historie. Van woning van de adellijke familie omgebouwd tot gemeentehuis, om uiteindelijk de transformatie naar ’t Gerecht in 2012 te maken. In 2018 hebben we naast ’t Grandcafe ook kamers gerealiseerd.

Een unieke locatie is omgetoverd naar een comfortabel chique Boutique Hotel en Grand Café, toegankelijk voor iedereen. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Een plafondschildering in de plafondzaal dateert nog uit de 17e eeuw en is geschilderd door een leerling van Rembrandt. Hier zijn er maar 2 van in heel Nederland.

Onze verschillende zalen zijn geschikt voor workshops, seminars, bijeenkomsten, lezingen, borrels en meer. Sinds kort beschikken wij over 15 stijlvolle hotelkamers. Hierdoor zijn meerdaagse zakelijke bijeenkomsten ook mogelijk.

Duurzaamheid

Ons hele bedrijf maakt gebruik van ledverlichting en we gebruiken minder belastbare schoonmaakmiddelen. 

Accommodatietype:
Hotel/Café/Restaurant
Aantal slaapkamers:
15 slaapkamers
Groepsgrootte event:
max. 120 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boutique hotel 't Gerecht

Gemeenteplein 33
8442 MA Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten