Ga naar inhoud

Restaurant Fidèle (zakelijk)

Drachten

Op 2 augustus 2019 zijn Gerry Trouw en Willemijn Elzinga met Restaurant Fidèle gestart. Restaurant Fidèle ligt in het centrum van Drachten. Fidèle staat voor trouw en loyaliteit, dit stralen wij ook graag uit naar onze gasten.

Restaurant Fidèle is een toegankelijk restaurant voor iedereen die een avondje uit wil beleven en heerlijk wil eten. Het restaurant kent een gezellige warme sfeer!

De keuken kenmerkt zich door smaaksensaties ondersteund door frisse zuren. De subtiele gerechten zijn modern en kennen hun oorsprong uit de klassieke Franse basis. Er wordt gebruik gemaakt van zoveel mogelijk producten uit de omgeving. 

Vanuit Harlingen wordt dagelijks vis, waddenoesters, waddenmosselen en zeekruiden vers aangevoerd. De Friese tuinen voorzien Fidèle van verse kruiden, eetbare bloemen en groentes. Uit de bossen worden paddenstoelen, kruiden en wild en gehaald. Daarnaast worden heerlijke snoekbaarzen uit de Friese meren gebruikt. Er worden passende wijnen geschonken bij elk gerecht.

Ben je op zoek naar een ideale vergaderlocatie? Restaurant Fidèle kan het jou bieden. Wij beschikken niet over standaard vergaderzalen maar bij ons vergader je in een mooie en chique restaurantzaal. Met ons restaurant willen wij graag een plek zijn waar jij ongestoord en net even ‘anders’ kunt vergaderen of bijeen kunt komen. Onze locatie onderscheidt zich door een hoog kwaliteitsniveau van service en gerechten.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant Fidèle (zakelijk)

Burgemeester Wuiteweg 18
9203KK Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten