Ga naar inhoud

Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen

Earnewâld

Omringd door de prachtige natuur van Europa’s grootste laagveenmoeras kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt!

Midden in Nationaal Park De Alde Feanen ligt een bijzondere vergaderlocatie. De ideale uitvalsbasis voor presentaties, vergaderen of een brainstormsessie. In deze comfortabele ruimte geniet je van de rust en kan men zich optimaal concentreren. Wil je nog even naar buiten? Het wandelpad ligt vlakbij en op steenworp afstand ligt Restaurant De Buitenplaats met terras aan het water. Vanaf het bezoekerscentrum biedt It Fryske Gea verschillende vaartochten en wandelexcursies aan.

Midden in Nationaal Park De Alde Feanen ligt een bijzondere vergaderlocatie. De ideale uitvalsbasis voor presentaties, vergaderen of een brainstormsessie. In deze comfortabele ruimte geniet je van de rust en kan men zich optimaal concentreren. Wil je nog even naar buiten? Het wandelpad ligt vlakbij en op steenworp afstand en vanaf het bezoekerscentrum bieden we verschillende vaartochten en wandelexcursies aan.

Omringd door de prachtige natuur van Europa’s grootste laagveenmoeras kun je bij ons terecht om te ‘werken’ op een prachtige plek in de Friese natuur. Want het is waar: vergaderen of brainstormen in een natuurlijke omgeving werkt! Het inspireert en helpt je buiten de gebaande kaders te denken. Daarnaast is het ook nog eens erg leuk!

Er is 1 vergaderzaal aanwezig, geschikt voor maximaal 25 personen. Helaas is de vergaderzaal niet toegankelijk voor mindervaliden. Er zijn 100 parkeerplekken en een oplaadpaal voor elektriche fietsen aanwezig. Het is mogelijk om gebruik te maken van wifi en een interactief presentatiescherm. De prijzen zijn €50,- per dagdeel en €100,- per dag. 

Groepsgrootte event:
max. 25 personen

Hier vind je Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewâld
Plan je route

Toon resultaten