Ga naar inhoud

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Leeuwarden

Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur.

Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur. Natuurlijk als eye catcher die enorme keuken, waar menigeen al likkebaardend heeft rondgekeken, maar er is zoveel meer mogelijk. Denk dan niet alleen aan vergaderen of brainstormsessies maar ook aan het houden van productdemonstraties of teambuilding. Die we natuurlijk graag ondersteunen met een bijpassende kookworkshop.

Vergaderen op locatie, met z’n allen een heidag of teambuildingsessie op een fijne plek. Ontdek de meerwaarde van vergaderen op een andere plek. Bij ons huur je een vergaderruimte die echt inspirerend is, waar je privé in een relaxte setting bij elkaar kunt komen. Waar eten en drinken verder gaat dan een koekje in een cellofaantje en een zacht broodje kaas. Een plek waar gastvrijheid gezien wordt als het verlengstuk van een organisatie. Waar je in een warme sfeer effectief stappen met elkaar kunt zetten. Of de onderlinge band echt kunt verdiepen.

“Het kookatelier bezoek je niet, het kookatelier beleef je”.

De vergaderruimte heeft voldoende mogelijkheden om tussentijds in kleinere groepjes op te splitsen. We ondersteunen iedere bijeenkomst met wat voor ons al jaren gewoon is: echt goede koffie, lekkere thee met huisgemaakte taarten en versgebakken brood. Daarnaast vers fruit, vruchtensappen, ambachtelijke bouillons en soepen, bijpassende lunches en zelfs meergangen diners. Of kies ervoor om zelf (mee) te koken als onderbreking of ter versterking van de onderlinge band. Met evenveel plezier bereiden we alles vers op de achtergrond en bedienen we jullie aan tafel met alles erop en eraan. Wat wil je nog meer?!

Aantal zalen:
1 zaal
Maximale groepsgrootte:
max. 24 personen

Hier vind je Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

Adres:
Herenwaltje 20
8911 HN Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten