Ga naar inhoud

Amicitia Hotel Sneek

Sneek

Het Amicitia Hotel, een gezellig sfeervol familiehotel in Sneek waar u zich welkom voelt, gelegen dicht bij de A7 en toch op loopafstand van het centrum.

Het Amicitia Hotel, een gezellig sfeervol familiehotel in Sneek waar u zich welkom voelt, gelegen dicht bij de A7 en toch op loopafstand van het centrum.

We zijn een luxe 4-sterrenhotel aan de rand van Sneek. Onze kamers zijn er in diverse thema’s, naast de ‘standaard’ kamers. Een van de thema’s is het overnachten in een bedstee of terug naar de ‘sixties’. Het knusse en gezellige stadscentrum is op een paar minuten lopen vanaf het hotel. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten.

We hebben 35 comfortabele kamers, allen voorzien van alle gemakken. En voor welk doel je je ook meldt in ons hotel, Sneek en de rest van Friesland heeft heel veel te bieden! Je bent je altijd verzekerd van de inzet van onze enthousiaste en gastvrije medewerkers. Al onze hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met bad en/of douche en comfortabele tweepersoonsbedden. Heel speciaal is onze Sneeker (bruids)suite. Ontbijt staat klaar in het restaurant of we brengen het bij u op de kamer. 

Vergaderen gaat efficiënter met koffie, lunch en wellicht zelfs uitgebreid dineren. De kosten zijn vanaf €12,50 per persoon bij een arrangement van 4 uren. Je kunt ook een hele dag (12 uur) bij ons boeken. Uiteraard kunnen we lunch, diner of hapjes verzorgen vanuit ons pas gerenoveerde restaurant WKNDS.

Personeelsuitje, jubileumfeest, huwelijksfeest of familiediner? Kortom, je bent op zoek naar de perfecte feestlocatie in Friesland. In het Amicitia Hotel ben je op de juiste plaats voor elke gelegenheid!

Groepsgrootte overnachten:
max. 80 personen
Groepsgrootte event:
max. 80 personen
Toon resultaten