Ga naar inhoud

Crystalic Business Park

Leeuwarden

Crystalic Business Park is een unieke, duurzame en full service verhuurlocatie van kantoor en vergaderruimte in Leeuwarden.

Crystalic Business Park is een unieke, duurzame en full service verhuurlocatie van onder andere kantoor en vergaderruimte in Leeuwarden. De verschillende grote en kleinere ruimtes binnen Crystalic bieden uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van een evenement.

Onze verschillende zalen zijn geschikt voor groepen van 20 tot 250 personen. Daarnaast hebben we een aantal kleinere overlegruimtes voor 4 tot 12 personen en verhuren we kantoorruimte voor een dag of dagdeel. Ook op het gebied van catering is er van alles mogelijk bij ons. Van eenvoudige koffie- en theefaciliteiten tot een compleet verzorgde lunch, of een bedrijfsborrel. Bespreek gerust uw wensen met ons.       

Omdat Crystalic aan de rand van Leeuwarden ligt, kunnen jouw gasten deze prachtige plek gemakkelijk bereiken. Er is volop gratis parkeergelegenheid, bovendien zijn de verbindingen met het openbaar vervoer uitstekend.

Duurzaamheid vinden wij heel belangrijk. Dat stond dan ook voorop tijdens het ontwerpen van Crystalic. Waar je dat in merkt?

+ Een eigen warmtepomp die verwarmt én koelt
+ Een eigen weerstation
+ Zonnepanelen
+ Automatische regeling van zonneschermen en openen ramen
+ Ons gebouw heeft energielabel A+

Aantal zalen:
4 zalen
Maximale groepsgrootte:
max. 250 personen

Hier vind je Crystalic Business Park

Adres:
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten