Ga naar inhoud

Inspiraties voor jouw bezoek aan Friesland

Dit is wat jullie aan collega's beloven - Voor een bezoek aan Friesland

Stuur ook je inspiratie in

Stuur ook je inspiratie in Beeldbank - rechtenvrij
blauw, boot, earnewald, skutsje, skutsjesilen, varen, water, zeilen, zomer

Wij horen graag wat jou inspireert om met jouw team naar Friesland te komen. Friesland heeft veel te bieden op het gebied van vergaderen, overnachten, teambuilden en leisure. Stuur je inspiratie in en maak kans op een middag skûtsjesilen op de Friese meren in het voorjaar 2021!

Wouter

Eindeloos zie ik breden meren door oneindig Fries laagland gaan. Samen met mijn team komen we tot de essentie van wat ons succesvol maakt en kan houden. De ruimte, de rust, de stilte. Alles zorgt ervoor dat we elkaar op een andere manier leren kennen.

Willemijn

Gewoon met mijn eigen team eruit. We worden een beetje erg ongeduldig nu zo langzamerhand. Behoefte aan elkaar te zien en met elkaar te lachen! Zeilen, kampvuur, lekker eten.. dus... :) Zoals vorig jaar! 

Peter

We waren twee weken geleden op het strand met ons team. Twee dagen Terschelling. Alles op afstand natuurlijk maar zo mooi! Maar we zouden een volgende keer heel graag willen Skutsesilen. Verstevigen van de samenwerking en de communicatie. Doel voor 2021!

Kevin

“There are no Traffic Jams on the extra Mile ‘ samen als team op het water de neuzen dezelfde kant op krijgen. ‘Tegen de wind in’ gezien hetgeen komen gaat. Een mooie energy boost om ons team klaar te stomen!

Ineke

Water, vrijheid, blijheid en natuur! Heerlijke Friese hapjes & drankjes en de wind door je haren. Met dit gevoel wil ik mijn collega’s graag kennis laten maken! Even een dagje lachen en genieten! 

Janine

Geboren in Heerenveen ging ik vroeger altijd met mijn vader mee naar het skûtsjesilen. En ook mee zeilen want mijn vader was lid. Al meer dan 30 jaar woon ik niet meer in Fryslân maar als ik bij de Lemmer kom dan kom ik thuis. Op mijn werk zijn we net een project gestart met een walteam en zeilteam. Hoe kan het walteam de beste ondersteuning geven? Het zou zo passend en mooi zijn om met het walteam op het skûtsje mee te varen!

Simon

.... is het idee om met het team los te komen van de dagelijkse beslommeringen en met het schip en water als metafoor te brainstormen over de te varen koers, hoe we de zeilen optimaal zetten, waar we soms scherp aan de wind moeten varen, wie en wat we aan boord hebben, welke ballast we achter willen laten en welke stippen op de horizon we zien.... En natuurlijk: mezelf als kapitein:-).

Annalies

Friesland heeft voor elk wat wils. Het zou zo mooi zijn om samen met mijn nieuwe team van collega's een middagje aan teambuilding te doen. Elkaar op een andere manier beter leren kennen... Wind door de haren, zon op de huid, hapje, drankje en al het moois zien wat Friesland te bieden heeft..

Suzanne

Onze directeur is een Friesin: Jaitske. Dat zegt genoeg. Voor ons, een heerlijk gevarieerd team van 10 enthousiaste dames en heren, zou het fantastisch zijn om haar roots beter te leren kennen. Mijn eigen ervaringen vanuit mijn jeugd in de oergezellige haventjes zijn onuitwisbaar. Vanuit Arnhem zie je na 1.15 uur de eerste Friese Meren verschijnen. Al klinkt Friesland ver weg, de afstand valt dus wel mee. Van de vele evenementen die wij organiseren, kunnen er zeker een aantal in Friesland plaatsvinden. Het wordt tijd voor een beetje meer smûk in onze branche!

Marleen

Wat ons team inspireert: een groep ganzen die gakkend vliegen in V formatie. Samen op weg. Iedereen draagt bij zodat ze het reisdoel halen. Ze wisselen van positie voor de sterkste bezetting, overleggen en zorgen voor elkaar. De natuur laat ons zien, hoe we als team goed kunnen presteren.

Kari

Wij bieden duurzame vervoersoplossingen voor onze klanten. Het Friese ondernemerschap en de liefde voor de natuur passen daar perfect bij! Mijn inspiratie: de ‘vergroende’ Oosterspoorbaan in Utrecht. Voormalige spoorbaan is nu een park waar je van de natuur kunt genieten.

Jan

Mij inspireert het hoe het is om te voelen wanneer je als team met de nodige tegenwind toch de juiste koers weet te bepalen. En waar kan dat mooier met een skûtsje dan in de mooiste provincie van Nederland waar rust, ruimte en water nog vanzelfsprekend is.