Inspiratie voor je zakelijke bezoek aan Friesland

De weidsheid van het landschap, de zilte lucht van de Wadden, de frisse wind op het water en de creativiteit van de culturele events geven je het gevoel van vrijheid in een uniek landschap. Ben je op zoek naar een unieke belevenis. Een betekenisvol project. Of een fantastische locatie. Hier vind je ideeën ter inspiratie.

cultuur

groen & weids

water & wind

de wadden

Laat je verrassen door onze highlights

zeilen

Op de Wadden zijn voldoende mogelijkheden voor een vergadering of heisessie op een bijzondere buitenlocatie. Zoals de duinen, het bos of in een oude schuur. Toch liever op een locatie met alle faciliteiten bij de hand. Ook dat kan.

Ontdek alle zeilmogelijkheden

laat je leiden door friesland

Meer weten over een van de steden in Friesland? Ontdek dan de stad met een lokale gids. We hebben genoeg experts in huis die je diverse tours kunnen aanbieden, zowel lopend als per boot.

Ontdek alle tours en gidsen

belevingen in de natuur

We zijn trots op ons platteland en onze cultuur. Het Friese platteland is niet zomaar natuur. Verruil typen op kantoor voor een dag buiten zijn. Dan ben je pas echt lekker pro actief bezig met je collega’s.

Laat je inspireren

outdoor op de wadden

Liever actief bezig? Ga naar de Wadden! De ruige natuur leent zich perfect voor mountainbiken, klimmen, blowkarten, surfen en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. De ideale omstandigheden voor een teambuildingdag om nooit te vergeten.

Bekijk onze organisatiebureaus