Ga naar inhoud

De meest geboekte bedrijfsuitjes in Friesland

Laat je verrassen door onze tips

zeilen

Zeilen en Friesland gaan hand in hand. Een betere teambuildingsactiviteit kun je je eigenlijk niet bedenken. Op zoek naar een dag op het water met je team? Of je nu een praam, skûtsje of een authentiek zeilschip zoekt. We hebben het schip wat bij jouw bedrijfsuitje past.

Ontdek alle zeilmogelijkheden

op tour door Friesland

In Friesland hebben we te gekke tours. Perfect als je op zoek bent naar een stadswandeling voor je personeelsuitje. Zo kun je Sneek verkennen van af een praam. Of op biertour door Leeuwarden.  Ontdek de stad met een lokale gids. We hebben genoeg experts in huis die je diverse tours kunnen aanbieden, zowel lopend als per boot.

Ontdek alle tours en gidsen
Twee personen tonen de handgetekende kaart van Leeuwarden van A Guide to Leeuwarden.

activiteiten in de natuur

De combinatie van cultuur en natuur zorgt voor een verrassing. Ben je echt op zoek naar een unieke belevenis. Combineer dan eens deze twee. We garanderen je, dit wordt een succes! We hebben vier bijzondere belevingen voor je op een rijtje gezet.

Laat je inspireren

outdoor op de wadden

Liever actief bezig? Ga naar de Wadden! De ruige natuur leent zich perfect voor mountainbiken, klimmen, blowkarten, surfen en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken. De ideale omstandigheden voor een teambuildingdag om nooit te vergeten.

Bekijk onze organisatiebureaus
Terschelling

Bekijk de meest geboekte arrangementen - Ontdek Friesland met collega's