Ga naar inhoud

Expeditie Friesland

Een vrijmibo met je collega’s, een vergadering met het management of een tof uitje met je team. Het voelt als een eeuwigheid geleden en wat missen we het! 

Na al het thuiswerken, het verplaatsen van het ene event na het andere, Zoom-en en online borrelen gloort er licht aan de horizon. De Nederlandse horizon welteverstaan, want dit jaar geen groot internationaal congres of een exotische incentive naar een ver oord, maar dichtbij huis, kleinschalig en op afstand. Wil jij het buitenlandgevoel dichtbij huis ervaren? Friesland heeft alles in huis om veilig te brainstormen, trainen, vergaderen of aan teambuilding te doen. Om dit te ontdekken dagen wij je uit om op expeditie te gaan. Vul je longen met de schoonste lucht van Nederland, laat de Friese wind door je hoofd waaien en ontdek Friesland op de manier die bij jou past.  

Bekijk onze expedities

Locatietour Friesland

Locatietour Friesland

21 juni 2021

Een regenachtige, maar prachtige Locatietour 2GO op 21 juni! Samen met de Locatietour organiseerden we het nieuwe concept ‘Locatietour 2GO’. Samen met collega’s en branchegenoten zijn we langs maar unieke zakelijke locaties geweest. Op de route werden de deelnemers verrast met nog meer mogelijkheden die jouw event af maken. We hebben een aantal plaatjes geschoten van de bijzondere dag. De aftermovie én de blog komen nog! Stay tuned.

Site inspectie op Maat

Site inspectie op Maat

Heb jij specifieke aanvragen of wensen? Dan organiseren wij graag een site inspectie op maat voor jou en je collega's of klanten. Hierin passen we je bezoek aan op jouw wensen. Vraag hem aan via onderstaande knop en dan zien we je binnenkort in Friesland.

Online Brainstormsessie

Online Brainstormsessie

We Zoom-en, Teams-en en Hangout-en wat af tegenwoordig, maar het is wel efficiënt! Laten we online kennismaken en brainstormen over jouw ideale meeting of event in Friesland. Of je nu alleen op zoek bent naar wat creatieve input of al een specifiek event in gedachten hebt, wij delen graag al het moois dat Friesland te bieden heeft met je. 

Kant en Klare Inspiratie

Kant en Klare Inspiratie

Voor iedereen die de witte gympen nog even wit wil houden en nog niet klaar is om op expeditie te gaan is dit het document dat in je downloads hoort te staan. Een document bomvol inspiratie waarin je meegenomen wordt naar Friesland zonder dat je écht op expeditie hoeft te gaan. Een kleine waarschuwing: het is goed mogelijk dat het tijdens het lezen wèl begint te kriebelen om Friesland verder te ontdekken.