Ga naar inhoud

Expeditie Friesland

Een vrijmibo met je collega’s, een vergadering met het management of een tof uitje met je team. Het voelt als een eeuwigheid geleden en wat missen we het! 

Na al het thuiswerken, het verplaatsen van het ene event na het andere, Zoom-en en online borrelen gloort er licht aan de horizon. De Nederlandse horizon welteverstaan, want dit jaar geen groot internationaal congres of een exotische incentive naar een ver oord, maar dichtbij huis, kleinschalig en op afstand. Wil jij het buitenlandgevoel dichtbij huis ervaren? Friesland heeft alles in huis om veilig te brainstormen, trainen, vergaderen of aan teambuilding te doen. Om dit te ontdekken dagen wij je uit om op expeditie te gaan. Vul je longen met de schoonste lucht van Nederland, laat de Friese wind door je hoofd waaien en ontdek Friesland op de manier die bij jou past.  

Bekijk onze expedities

Locatietour Friesland

Locatietour Friesland

21 juni 2021

Kom een dag inspiratie op doen in Friesland! Samen met de Locatietour organiseren we het nieuwe concept ‘Locatietour 2GO’. Stap op de e-bike samen met collega’s of branchegenoten en fiets een belevingsroute langs maar liefst zes unieke zakelijke locaties. Op de route verrassen we je met nog meer mogelijkheden die jouw event af maken. Wat dacht je van zeilen met een instructeur, een demo fierljeppen of een bezoek aan een Elfstedenstad. Meer weten of gelijk inschrijven voor deze expeditie? Bekijk hier het hele programma en meld je aan.

Online Friesland Event

Online Friesland Event

5 juli 2021

Op 5 juli organiseren we het Online Friesland Event! We gingen op pad om de beste belevingen te filmen en delen deze graag met je. We geven je in korte tijd een inspiratieboost, laten je de pareltjes zien en beantwoorden al je vragen. Dus oké, wel weer een zoomsessie, maar een waar je met vol op energie weer uitkomt! En waar je zo een paar panklare belevingen aan je portfolio kunt toevoegen. 

Site inspectie op Maat

Site inspectie op Maat

Heb jij specifieke aanvragen of wensen? Dan organiseren wij graag een site inspectie op maat voor jou en je collega's of klanten. Hierin passen we je bezoek aan op jouw wensen. Vraag hem aan via onderstaande knop en dan zien we je binnenkort in Friesland.

Online Brainstormsessie

Online Brainstormsessie

We Zoom-en, Teams-en en Hangout-en wat af tegenwoordig, maar het is wel efficiënt! Laten we online kennismaken en brainstormen over jouw ideale meeting of event in Friesland. Of je nu alleen op zoek bent naar wat creatieve input of al een specifiek event in gedachten hebt, wij delen graag al het moois dat Friesland te bieden heeft met je. 

Kant en Klare Inspiratie

Kant en Klare Inspiratie

Voor iedereen die de witte gympen nog even wit wil houden en nog niet klaar is om op expeditie te gaan is dit het document dat in je downloads hoort te staan. Een document bomvol inspiratie waarin je meegenomen wordt naar Friesland zonder dat je écht op expeditie hoeft te gaan. Een kleine waarschuwing: het is goed mogelijk dat het tijdens het lezen wèl begint te kriebelen om Friesland verder te ontdekken.